2010-04-15

limitare de sistem

Si dacar fi vrut nu se mai putea scula de jos. Il doborase zmeul cu o mare lovitura de o arma de un fel ce nu mai vazuse asa ceva in viata lui. nici nu mai tinea minte pentru ce venise. In minte ii aparu o vecina din sat, incurajandul sa se ridice si sa lupte pana va izbandi, trebuie sa vrei si vei reusi ii spunea ea.
Ntz, era asa de distrus ca incepuse sa se dezintegreze, vedea lumina sparta, in cioburi scanteietoare, creerul lui deja nu mai stia ce sa creada daca e vis real sau totul e doar o joaca.
...
Cand deodata isi reveni brusc. O sclava cu par negru umeri goi si vesminte dintrun alb shifonat trecea intamplator pe drum si se oprise cu oki mari si chip rotund inmarmurita de spectacolul ingrozitor ce tocmai se terminase, sange improjcat peste tot, si omul ala cazut la pamant si Unucrunt, zmeul cel mic, mai la o parte se scobea intro ureke il deranja teribil ca mereu il gadila urekea nu se putea concentra. de la scobit trecu la prins un fluture care indraznise sa incerce sa il polenizeze, alerga dupa el cu un deget intro ureke si cu stanga cautand sa se razbune pe mica insecta sau ce era.

Ero numai decat doar atat mai intelegea din ce sentampla pe lume, chipul fetei care il privea cu o expresie greu de descris pt ca era foarte complexa. Se ridica si schiopata incetisor pe drumul care ducea in boschetzi, cauta instinctiv un loc cu multa zmeura si fragi si mura.

2010-04-10

No comments: