2015-06-21

Adevarul revelat in toata grozavia lui


 Exista un om, o monstruozitate, care cand era copil, manifesta nijte puteri infricosatoare: era capabil sa-ti spuna trecutul si sati calculeze viitorul, ce e bine si ce e rau, si tacsu so infricosat cand a vazut cat de mult mai bun ca el este fiiso, si a decis sa il arunce in temnita, dar nul lasa inima sa il omoare cu mana lui, fiindca maicasa si dar mai ales curtea regala lar fi muscat de picior pentru asta...
 Si asa au trecut anii si nenumarati asasini trimisi sa il executa in temnita au esuat cu totii, pt ca acest om exercita o putere fantastica si necunoscuta asupra lor, si mereu ii convingea sa nu il omoare, nu se stie cum, pt ca asasasinii dispareau si nu se stie cum si unde.
...

 Ajuns in temnita unde se afla acest om monstruos, Ero il intreba: -Este adevarat ce se spune despre tine, ca esti in posesia unor abilitati teribile, stapanul adevarului, cunoscatorul binelui si raului, extrapolator al premiselor initiale, si capabil sa rezolvi ecuatii cu 2, 3, si mai multe necunoscute, si altele si altele?

-Da, e adevarat, raspunse monstrul, toate cate leai spus, + amator de arta erotica si pornografica.

-Ai putea, sau ai vrea sa imi spui te rog secretele acestei temnite? O caut pe frumoasa adormita din padure care am aflat in cele din urma ca este tinuta prizoniera in beciurile acestei fortaretze, si dar sunt atatea incaperi in labirintu asta ca nu reusesc deloc sa o gasesc...

-Da, pot, si kiar daca nu as vrea, tot iti voi spune unde se afla, pt ca asa este voia entitatii supreme, creatorul acestei lumi, cel pe care voi il numiti Domnul Zeu.

-Cum adiq, ce vrei sa spui?

-Teai intrebat vreodata de ce toti marii luptatori eroici si valorosi, si tu insuti, aveti nasu mare si un dinte stramb? Iti pot spune ca am calculat si am contemplat si am ajuns la concluzia grava ca creatorul acestei lumi trebuie sa fie un tip cu nasu mare, craniul destul de asimetric, si incisivu secundar stang stramb si cu tenul acneic, inceput de kelie si cam slab. Acest individ, acest creator suprem, posesor unor puteri infricosatoare, exista intro alta lume, aflata in afara universului nostru, si inaccesibila noua, intro alta dimensiune pe care noi nu o percepem si nu o putem intelege. Tot el ia creeat si pe zmei, si tot el ne controleaza si destinele, spre propriul sau amuzament, el a creat toate problemele si necazurile care iti dau tie batai de cap sa iti gasesti femeia, si totul dintrun motiv pe care inca nu lam identificat.


2011-07-21

No comments: