2010-05-26

Omul care nu intelegea ce se intampla

-In acest sport, Razboiul, exista doua feluri de oameni tinere, ii arunca peste umar Regele Violent, cum privea in zare la trupele marshaluind mandre pe sub balconul intrerupand viril neteda fatzada a castelului intrun sublim simbol al victoriei.

-cei care isi pot controla emotiile si in felu acesta sa castige, si cei care nu! E ?! ce zici? e ca suna bine ? ii mai ceru el parerea, ducandu-si mana streasina la oki ca prea il batea soarele in cap iar coroana ii tinea umbra doar pe ceafa.

...

-CUM, CEA ZIS DAH MINE ?! se zmuci in sus din scaun namila de Zme, plin de spuma de ras pe fatza si pe gat, stropi enormi sareau in toate partile, mai avea si parul pregatit pentru bigudiuri, isi reinventa imaginea... tremura tot de o furie atavica ceva de nedescris; bietul barbier se aruncase jos pe spate cu picioarele si mainile rashkirate sa i se vada cat mai clar supunerea - postura cea mai sigura daca nu voia sa fie sfashiat pe loc de furia stapanului - tocmai il pregatea pentru balul din seara asta de la castel.

-Scoateti toti psihopatii si lobotomizatii si abrutizatii din cujtile lor ! mai se zborshi zmeul la mesagerul care ii adusese raportul spionului de pe langa Regele Violent.

-Nu ma mai duc la nici un bal! se tranti el inapoi in scaun cu mainile incrucishate si suparat rau de tot. E sa vezi cei prafuiesc io toata armata lui, ceo sa ii darim io lui balconu ala cu care se faleste prin fatza la toti!

...

Mii si zeji de mii de bestii lighioane aratari cu chipuri impenetrabile pe ale caror fetze nu puteai citi nici o emotie se imbulzeau in portile masive, singurul obstacol intre formidabilul fel de fiinte ce erau ei si regatul pe care urmau sa il invinga.
2010-05-26

No comments: