2010-03-14

bancutza din celula din inkisoarea din fortareatza

- vezi tu, mai omule, viata asta nu e kiar asa cum am voi noi sa fie, adica voi oamenii, ca noi suntem pentrutotdeauna, viata asta e cum sa zic... e... isi lasa Zme bratzul imens peste umerii lui, cred ca avea vreo 300 de kile. Se uita la el de jos in sus cum stateau amandoi pe bancutza din celula din inkisoarea din fortareatza, ai fi zis ca sunt prieteni. Zme venise sa-l convinga sa renunte la visul lui de a o salva pe femeia aia blonda cu oki albastri si buze rosii si dintii albi, bine, ca acum arata un pic mai alfel, da Ero navea cum sa stie, el sio inkipuia asa cum o vazusen vis.

-umm... deci sa stii ca io am contemplat mult de tot la sensul vietii si cauzele naturii, si de ce sunt oamenii asa de natafletzi, ma scuzi, nu ma refer la tine, zic in general. Tu esti prizonier, ca altfel ai fi esctraordinar, daia si stau de vb cu tine acu ca alfel nu ma deranjam. si deci ce rost are sa iti sacrifici tu viata si bucuria de a trai pt o femeie ? pt ce ? cand sunt atatea femele frumoase pe pamant ... umm... stai, nu, ca cele mai multe sunt prizoniere in fortareatza mea... eee ma rog, dar mai sunt fete dragutze pe lumea asta pt care merita sa traiesti, tensori si tu teasezi la casa ta faci copii te bucuri de viatza, ca maine poimaine o sa mergi in baston si raspoimaine te sfarsesti. La ce bun sa pierzi toate astea pt o... de fapt da, merita... dar... zic... bah sami bag!!! ... tuntelegi ca pe mine nu ma poti invinge ? Ah, daca nu era proiectia aia mecanicuantica de nea iesit ca esti o particula haotica indeterminabila si poti provoca o asimetrie termodinamica in timp mama ce-ti faceam te distrugeam de mult...

statea pe bancutza aia cu Zme strangandu-l usor cu bratu drept de dupa umeri a solidaritate mana stanga ridicata sugrumand aerul, si privindu-l sa-l omoare din priviri, dar nu putea ca nush ce magii si puteri paranormale il impiedicau. Inca nu realiza ce insemna tot ce ii spusese namila, cum existenta intregului univers depindea de traiectoria lui.
2010-02-14

No comments: