2009-12-13

16. invatzaturile Marelui Vrajitor

Marele Vrajitor descoperise kestii de se oprea universun loc cand le facea. luna se apropia sau se departa de pamant dupa vointza sa, flacara se transforma in inghetzata cu zmeura, lumina se comprima intro linie neagra, si forma nu mai era afectata de necesitate.

dar acum se apropia de capatul vietzii, si avea nevoie sa isi transmita cunojtintzele unui discipol.

aiurea, toti tinerii pe care i evalua erau interesatzi doar de fete; voiau sa stie doar care sunt vrajile prin care sa faca o printzesa sa se indragosteasca de ei, sau daca asta nu, atunci o formula care sa ii faca sa arate bine si sa se indragosteasca de ei o printzesa, sau daca nici asta atuncea o incantatzie cu care sa obtzina mult aur cu care sa le faca pe printzese sa se indragosteasca de ei, sau daca nici asta atuncea cum sa faca un obiect magic care sa sclipeasca si sa aiba luminitze atragatoare cu care sa le faca pe printzese sa se indragosteasca de ei, sau daca nici asa, atuncea un spirit care sa munceasca in locu lor si ei sa investeasca banii intrun club unde sa se simta bine cu prietenii (si in cele din urma sa se indragosteasca de ei o printzesa).

cei foarte putzini care se calificau ca discipoli erau interesatzi ba de gradinarit, ba de jucat toata ziua cu soldatzei de jucarie, ba de filosofie metafizico-sofisto-gnostico-scolastica extrema (Marele Vrajitor ura filosofia sofistica extrema de cand avusese o lupta cu un Mare Filosof, si fusese invins)

se hotari sa isi lege toata cunoashterea intro singura Mare Carte a Vrajilor pe care so puna sub protectzia unei magii imposibil de dezlegat de altul decat de omul potrivit.
...

cauta disperat o coala A4 sa isi skitzeze razboinicul la care modela in 3dmax. de cate ori se ducea la cumparaturi uita sa cumpere un top xerox, asa de aiurit era pffff.
...

pai ce sa se intample cu Marea Carte a Marelui Vrajitor, cine stie pe unde o fi, nam auzit de nimeni sa fi dat peste asa ceva, cel mai probabil sa ales prafu de ea. asta cu desenatu lui ii prea lenej sa ajunga sa dea peste ea printre ruinele unui castel parasit peste 7 mari si 7 tzari dupa cea trecut prin aventuri de 3 ore (cat dureaza un film care se respecta), el nici pana la piatza nu se ducea decat peste 7 zile si 7 nopti. cinea inventat frate calculatoru si 3dul ?
2007-07-27

No comments: